Zijn wij tot 21:00u bereikbaar!

Bedwantsen

 

Bescherm uw huis en gezin tegen de bedwants

Bedwantsen worden niet alleen hier, maar overal ter wereld een steeds groter probleem. Ze verspreiden zich snel en zijn moeilijk te behandelen, met als resultaat een snelle groei in het aantal uitbraken van bedwantsbesmettingen.

U wordt wakker met rode, jeukende zwellingen op uw huid, vergelijkbaar met grote muggenbulten. Als u vaker gebeten bent of door meerdere bedwantsen, is er een kans dat u een allergische reactie ontwikkelt en flauw gaat voelen. Vaak zitten er kleine rode bloedvlekjes in uw lakens en matras. Als u te maken heeft met een grote bedwantsenplaag, is het matras vaak donkergekleurd van bloed, uitwerpselen en geplette bedwantsen en ontstaat er een onaangename geur. Synoniemen, naast bedwants, die men gebruikt als zoekopdracht bij Google zijn onder andere; bed bugs, wandeluizen, bed beestjes, zwarte kleine beestjes en ongedierte in bed. 

 

Heeft u bedwantsen in uw huis, hotel of bed and breakfast? Schakel dan onmiddellijk de Ongediertebestrijder.eu in! Zij kunnen op een zo veilig en efficiënt mogelijke manier de bedwantsen bestrijden.