Zijn wij tot 21:00u bereikbaar!

Wespen

 

Last van wespen of een wespennest?

En zoekt u een wespenbestrijder?

Die uw wespennest voor een redelijke prijs kan verwijderen of bestrijden. Kosten V.A. €45,-

Voor een goede en snelle wespenbestrijding (binnen 24 uur) neem contact op!

Voor gratis informatie of een prijs 
BEL 010-8182376

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!!!


Wespen bestrijden wij al vanaf 45,- Afhankelijk van de plaats waarin u woont kan dit iets oplopen. Voor een exacte prijs raden wij u aan even contact op te nemen met : 010-8182376 

Wespen zijn harde werkers en nuttig in de natuur, zo ruimen ze bijvoorbeeld dode insecten op. Maar voor ons als mens zijn dit hinderlijke insecten.
Zeker als het nest dichtbij of zelfs in huis zit, kan dit behoorlijk lastig zijn. Bij voorkeur kiezen ze een holle ruimte om in te nestellen, Maar ook wel eens aan een tak van een boom of struik. Dan kun je het nest vaak ook daadwerkelijk zien.

Maar als het in de spouwmuur, holle boom of onder de dakpannen zit, komt het vaak voor dat mensen dit niet snel doorhebben. Vaak als het pas echt druk begint te worden in het nest en het is mooi weer, kunt u de wespen in en uit zien vliegen. Vaak langs 1 dezelfde plek, soms bij een groter nest kunnen dit er meer zijn.

Een wesp is agressiever dan een bij of hommel en zal sneller steken. Ook verliest hij zijn angel niet waardoor hij meerdere malen achtereenvolgens kan steken. Daarom raden wij het u af om er zelf iets aan te doen. Laat dit over aan een vakkundig, gediplomeerd bestrijder zoals De Ongediertebestrijder.eu. En wat u zeker niet moet doen is het gat dichtstoppen waar de wespen uitvliegen. Dan gaan ze namelijk een andere weg zoeken en kan het wel eens gebeuren dat ze naar binnen komen. Een bestrijding wordt dan heel moeilijk, wellicht onmogelijk en uw probleem wordt hierdoor alleen maar groter. wij bestrijden wespen al vanaf 45,- . Is het u het risico waard om voor dat geld zonder de juiste beschermende kleding te werk te gaan?

Wacht niet te lang met het ondernemen van actie tegen een wespennest. Naarmate de zomer vordert worden de wespen steeds agressiever en wordt het nest groter. Als het nest in uw huis zit is er zelfs nog een grote kans dat naarmate het kouder wordt steeds meer wespen een weg naar binnen zoeken en zo gezellig bij u in de vensterbank komen te liggen.