Zijn wij tot 21:00u bereikbaar!

Zilvervisjes, ovenvisjes en papiervisjes.

 

De 3 hierboven genoemde beestjes zijn in een woord samen te vatten, namelijk: franjestaarten.


De ene helft van de bevolking kent ze niet en de andere helft heeft er wellicht wel eens een of meerdere in zijn woning aangetroffen, maar weet dan in sommige gevallen niet wat het is.

Zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes ook moeilijk te onderscheiden van elkaar. Zo zijn ze alle 3 overwegend grijs van kleur en bewegen ze op dezelfde manier. Als u er zeker van wilt zijn welke van de 3 het is zou u het moeten laten determineren. Neem hiervoor contact met ons op. 

zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes kunnen niet tegen zonlicht en leven ze voornamelijk van koolhydraten. Deze vinden ze vaak in lijm, papier en stijfsel. Het kan daarom wel eens voorkomen dat er een boekenkaft wordt kaalgevreten of dat er gaten in de pagina's of in posters zitten, waar sprake is van een plaag.

Net als kakkerlakken kunnen deze zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes zich makkelijk verspreiden. Het is daarom belangrijk dat u er zo snel mogelijk actie tegen onderneemt als u deze aantreft in uw woning.

Nu kan het al wat helpen als u zoveel mogelijk de naden en kieren in uw huis dicht en het helpt als u zorgt voor een lage luchtvochtigheid in uw woning (< 50%). 

Als dat niet afdoende is, of als u geen risico wilt nemen, neem dan contact op voor het uitvoeren van een bestrijding tegen deze zilvervisjes plaag. 

BEL 010-8182376

of om een afspraak te maken met de juiste bestrijder van ongedierte zoals zilvervisjes, papiervisjes of ovenvisjes. 


De Ongediertebestrijder.eu Rotterdam

Klik hier om direct naar het contact formulier te gaan